Zadavatel/Zpracovatel ODS

Změňme to spolu

Logo ODS

Tisková zpráva - zahájení kampaně

Zlínská ODS oficiálně odstartovala kampaň před volbami do krajského zastupitelstva za účasti předsedy strany prof. Petra Fialy.

„Změňme to!“

S tímto krátkým heslem vstupuje kandidátka Občanské demokratické strany do krajských voleb. Zahájení kampaně za účasti lídra kandidátky Lubomíra Trauba a předsedy strany Petra Fialy proběhla 1. července 2020 v 15.15 hodin na terase Hotelu Moskva ve Zlíně.

Občanští demokraté se po volbách v roce 2016 stali součástí pravicové koalice ve Zlínském kraji a podepsali koaliční smlouvu, jejíž obsah považovali za dobrý kompromis všech zúčastněných stran. V průběhu vládnutí však došlo k porušení smluvních ujednání, což nakonec vedlo až k odchodu ODS z krajské koalice.

"Do krajských voleb jde proto tým ODS s důrazem na změnu ve způsobu vládnutí a rozhodování. Dobré vztahy lze budovat pouze s respektem ke svým partnerům. V našem kraji se potkává zlínská Baťova tradice, hanácká rozvážnost, slovácký a valašský temperament, což vyžaduje od všech zúčastněných trpělivost a hledání široké shody a dodržování pravidel", prohlásil Traub.

ODS jde do voleb s cílem výrazně zvýšit svůj volební zisk z roku 2016 a stát se součástí silné, spolupracující pravicové koalice. Nabízí voličům ucelený, silný, pravicový program postavený na deseti základních bodech. Program a společné cíle týmu kandidátů představil lídr kandidátky Lubomír Traub.